Personvernerklæring

Dette dokumentet handler om hvordan Voss Frivilligsentral - Nabobeino samler inn, lagrer og benytter informasjon om personer. Ta kontakt med oss dersom du er usikker på hva dette betyr for deg.

Innledning

Ved Voss  Frivilligsentral - Nabobeino er vi opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen informerer vi om hvordan vi innhenter, oppbevarer og bruker personopplysninger. Vårt mål er å være helt åpne om de data vi samler inn og gi deg forståelse for hvordan disse dataene brukes og evt. deles.

Hvilke opplysninger vi samler inn og behandler

Informasjon om våre frivillige

Frivilligsentralen holder kontakt med de frivillige og formidler frivillig innsats. Derfor har vi et register over de frivillige, der de frivillige gir sitt samtykke til lagring av følgende opplysninger:

  • Navn, fødselsdato, adresse, telefon, e-post, bilde
  • Hvilke aktiviteter den frivillige er med i
  • Hvilke oppdrag den frivillige deltar på

Frivillige som ønsker det, får tilgang til å logge inn på systemet, og kan da se kontaktopplysninger om de andre frivillige. Dette er gjort for å forenkle kontakten mellom de frivillige.

Vi sørger for at alle våre frivillige underskriver taushetserklæring og innehenter politiattest for de som skal arbeide med barn og ungdom. I vårt register lagrer vi informasjon om taushetserklæring og politiattest.

Informasjon om våre brukere/tjenestemottakere

Når vi formidler frivillig arbeid til enkeltpersoner, trenger vi å ha kontaktinformasjon om de som mottar tjenestene. Dette gjøres for å forenkle kommunikasjon mellom de som er involvert og for å levere en god tjeneste.

Informasjon om våre deltakere

Når sentralen gjennomfører arrangement, trenger vi av og til å vite hvilke personer som deltar. Her lagrer vi for det meste kontaktinformasjon.

Informasjon om de som besøker nettsidene våre

For de som besøker våre nettsider, samler vi inn bruksdata for å kunne tilpasse sidene best mulig. Vi benytter Google Analytics til å måle bruken av nettsidene. IP-adressen anonymiseres ved at vi sletter den siste siffergruppen. All kommunikasjon foregår over sikker forbindelse med https.

Informasjon om de vi er i kontakt med

Vi lagrer ofte telefonnummer og e-post på de vi er i kontakt med. Når det gjelder e-post, tar vi vare på inn- og utgående e-poster for arkivbehov. Vi har ikke noe sentralbord, men bruker en mobiltelefon som hovednummer.

Hvem deler vi personopplysninger med?

Vi deler informasjon om bruker/tjenestemottaker til frivillige der vi mener det er nødvendig. Ellers deler vi ikke personopplysninger med noen utenfor frivilligsentralen.

Dine rettigheter

Personer som har personopplysninger hos Voss Frivilligsentral - Nabobeino kan be om følgende:

  • Få tilgang til personopplysninger vi har om vedkommende
  • Slette opplysninger som vi ikke lengre har grunnlag til å oppbevare
  • Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger

Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon om dette. Kontaktinformasjon står nederst i dokumentet.

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, er det fint om du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser.

Kontaktinformasjon

  • Voss Frivilligsentral- Nabobeino
  • Org.nr: 891494262
  • Kontaktpersoner
    • Kjellfrid Skutlaberg og Kristin Kvåle Kjeilen (dagligeleiarar)
    • Per Arne Berdal, styreleiar
  • Telefon: 971 77 985 / 916 71 027
  • E-post: post@voss.frivilligsentral.no 
  • Adresse: Aad gjellesgt.6, 5700 Voss


Flere dokumenter

Voss Frivilligsentral – Nabobeino er ope for besøkande frå kl. 09-15 måndag-fredag.

Fredag 29.01.2020 STENGT.

VOSS Frivilligsentral

Voss Frivilligsentral - Nabobeino. Me held til i kjellaren i Haugatun.

Ynskjer frivillige

Dei frivillige er i alle aldre og med ulik bakgrunn. Kva du trenger hjelp til veit du best sjølv.

Møtelokala våre

Me har utleige av lokale til lag og organisasjonar, med plass og dekketøy til ca 40 personar. Utstyrt kjøkken.

Styret og eigarlaga

Styret 2018

Årsmeldingar

Her finner du våre årsmeldingar

Bli frivillig

Me ynskjer fleire frivillige ved sentralen og her kan du melde din interesse.

Trivselsreise til KYPROS. 19.10 - 02.11.2019

Turen er fullteikna.

Ynskjer frivillig til fast oppdrag ein gong i veka.

Me har to ulike faste oppdrag me ynskjer frivillige til. Ein til fisking i ferskvatn og ein til fylgjing til butikken, frisør, banken etc.

TORSDAGAR: Bli kjend turgruppe og datahjelp

Oppstart av desse to gruppene startar opp i slutten av oktober. Dato for oppstart vil bli lagt ut på nettside og facebook.

Bli kjend - turgruppe. Galleri 19

I dag har turgruppa hatt ein fantastisk fin tur i Prestegardsmoen. Flott med ein gå tur i frisk vinter luft før med kom inn i varmen i uttrågt 19. Me blei tatt vell i mot av Lise Nilsen og Kari Anne Lid Veka. Her fekk me sjå mykje fint frå lokale kunstnarar.

Startar opp att med små steg.

Det er ei tøff tid for mange så me har med lovnad frå Voss herad lov til å starte så smått opp att med ein aktivitet i veka.

Taushetserklæring

Personer som tar oppdrag for frivilligsentralen må ha akseptert taushetserklæring.

Natteramn-vandring er utsett!

Som ein konsekvens av Covid-19 har natteramnrådet vedtatt at all natteramning og MC-ramn køyring blir utsett over heile landet til 15.06.2020.

Treng du eit smil i ei vanskeleg tid?

😀😀😀😀

Ute på tur

I forrige veke opna me opp for ein gruppeaktivitet. Sosialt samvær ute i frisk luft og gåtur.

Opning av Voss Frivilligsentral - Nabobeino

Med godkjenning frå Voss herad og kommunelege Eystein Hauge opnar me opp for nokre av aktivitetane våre frå 18.05.2020.

Smittevernreglar

Vi ber alle besøkande om hjelp til å avgrense koronasmitte og følgje råd frå Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet når du nyttar deg av tenestane våre eller besøker Voss Frivilligsentral- Nabobeino. God handhygiene og det å halde god avstand er blant dei viktigaste tiltaka.

NYE PRISAR og KLYPPEKORT

No kan du også få kjøpt klyppekort hjå oss.

Bamsejakt - Hedleberget - Kultursti

Under koronatida arrangerte Voss Frivilligsentral - Nabobeino bamsejakt.

Me treng natteramnar!

Grunna korona og at det er mange natteravnar på Voss som har gitt seg så har vi ei stor utfordring på Voss. Er viktig me er synlege i gatene på Voss fordi det er store grupperingar av unge ungdommar heilt ned i 12.-13 års alderen.

Taushetserklæring

Personer som tar oppdrag for frivilligsentralen må ha akseptert taushetserklæring.

Voss Frivilligsentral - Nabobeino inviterer til HAUSTTUR til vakre HARDANGER

Bli med oss på buss /hausttur til Hardanger

Voss Frivilligsentral - Nabobeino opnar for aktivitetar onsdag 01.09.2021

MIDDAG PÅ VOSS FRIVILLIGSENTRAL - NABOBEINO

Måndag 04.10.2021 kl. 12:30 Påmelding innan fredag 01.10.2021

Hurra hurra!!

Me har fått legatmidlar frå Voss Sparebank:)

Velkomne til Natteravn - møte!

Onsdag 22 september 2021 Kl. 19- 20.30 Stad: Vonheim

2021 © Voss frivilligsentral - Nabobeino